Ogledi Ljubljane

Ponudba ogledov mesta, rednih in po naročilu, je pestra in raznovrstna. Redni ogledi mesta so namenjeni predvsem posameznikom in manjšim skupinam, v njihovem okviru pa si lahko vsak dan ogledate najpomembnejše znamenitosti v mestu. Ogledi po naročilu so priložnost za podrobnejše spoznavanje različnih obrazov Ljubljane.

Dodatne informacije in rezervacije: Turistični informacijski centri (TIC-i).

Redni ogledi mesta /file/683125/fuggugqmlm.jpg
  • Redni ogledi so namenjeni predvsem posameznikom in manjšim skupinam, v njihovem okviru pa si lahko vsak dan ogledate najpomembnejše znamenitosti v mestu. Za večje skupine so na voljo po naročilu.
Ogledi po naročilu /file/683641/cdjqtgbyoq.jpg
  • Ogledi po naročilu, ki so namenjeni predvsem skupinam, so priložnost za podrobnejše spoznavanje različnih obrazov Ljubljane.
Ogledi z ladjico /file/683131/msaczcboaz.jpg
  • Reka Ljubljanica zaznamuje mesto s svojimi zanimivimi mostovi in slikovitimi nabrežji v starem mestnem jedru, nekoč pa je bila kot plovna pot tudi eden glavnih virov preskrbe. Ogledi z ladjico so prijetno in zanimivo doživetje mesta in njegove reke.
Posebna doživetja /file/683137/npplxbuwne.jpg
  • Mesto si med drugim lahko ogledate s krova ladjice, s turističnega vlakca, s kolesom, poletite nad njim z balonom ali spoznate njegovo skrivnost v okviru dogodivščine Zmajeva šifra.
Tematski ogledi /file/686044/gfvkqxqval.jpg
  • Tematski ogledi Ljubljane so priložnost, da se natančneje seznanite z ljubljanskimi znamenitostmi, z zgodovinskimi okoliščinami, v katerih so nastajale, ter z umetniki, ki so jih ustvarjali.
Naročilo ogledov /file/683677/fmlthclqhg.jpg
  • Vse oglede je mogoče naročiti v Turističnem informacijskem centru (TIC) Ljubljana. Zavod za turizem Ljubljana po predhodnem dogovoru ponuja vodenje v 17 svetovnih jezikih.
logotip turizma
 
Rezervacije omogoča
Ljubljana Card
Odkrijte mesto
Zavod za turizem Ljubljana

Turistični zemljevid prejel priznanje Bronasti sejalec

priznanje sejalec

?